21/06/2024

Dit zijn de 5 beste restaurants in Den Haag

Wanneer de Corona situatie weer een beetje is afgezakt kunnen hopelijk de restaurants ook weer open. Wanneer deze open zijn en we eindelijk weer wat mogen doen, is het wel handig om te weten welke restaurants de moeite waard zijn om te bezoeken als je een dagje naar Den Haag gaat. In dit artikel vertel ik je welke restaurants in Den Haag de moeite waard zijn.

1 Restaurant Palmette

Restaurant Palmette is een restaurant met een sfeervolle indeling. Binnenin het restaurant is het verlicht met mooie sfeerlampen, staan tafeltjes in een sfeervolle indeling en kun je aan de bar zitten. Met prachtige groene banken is dit restaurant van binnen een echte sfeermaker. Daar komt ook nog eens bij dat het personeel super vriendelijk is en het eten heerlijk is. Zeker een aanrader als jij naar Den Haag gaat. Het restaurant is te vinden op Plaats 27, Den Haag.

2 Pastis

Dit restaurant, wat te vinden is op de Oude Molstraat 57 in Den Haag, is een Franse bistro in het centrum van Den Haag. De gerechten zijn typisch Franse gerechten en redelijk simpel, maar dat neemt niet weg dat de gerechten heerlijk smaken. Ook zijn de gerechten nog eens goed geprijsd, dus je hoeft niet diep in de buidel te tasten om de Franse cuisine te bewonderen.

3 De Sushi Meisjes

Menig sushi liefhebber zal hier heerlijk kunnen eten. Bij De Sushi Meisjes heb je niet alleen de sushi zoals we die normaal kennen, maar ze serveren ook vegan sushi en glutenvrije sushi. Zo kan iedereen in de vriendengroep genieten van heerlijke sushi. Dit restaurant zit in het Zeeheldenkwartier op de Prins Hendrikstraat 96. 

4 The Penthouse

Eten in dit restaurant aan het Rijswijkseplein 786 is een adembenemende ervaring op zich. Het restaurant bevindt zich namelijk op een hoogte van maar liefst 135 meter, waarbij je uitkijkt op de Hofstad. Het restaurant is alleen open van donderdag tot en met zondag vanaf 12:00 in de middag, dus als je echt in dit restaurant wil eten, dan moet je één van deze dagen naar Den Haag afreizen. De gemiddelde prijs voor een menu zonder dranken is €42.00 per persoon, maar dat is het waard voor de ervaring om op deze hoogte te kunnen eten. 

5 Club Vers

Aan de Stationsweg 136A is Club Vers te vinden. Een voornamelijk vegetarisch en veganistisch restaurants waar heerlijke verse gerechten worden geserveerd. Ook zijn andere dieetwensen hier aan te geven en zullen ze er in de keuken rekening mee houden. Op het menu staan bijvoorbeeld pancakes, spinazie wafels, zelfgemaakte brownies en pita wafels. Dit restaurant is geopend van 11:00 tot 15:00 en het is een breakfast/lunch restaurant. Je kunt hier dus heerlijk je dagje uit in Den Haag mee beginnen.