21/06/2024

De 5 beste barretjes en clubs in Den Haag

Als je overdag of in de avond wat wilt drinken in Den Haag of in de nacht wilt uitgaan in Den Haag, dan is het natuurlijk wel handig om te weten waar je naar toe moet. Er zijn heel veel verschillende clubs en barretjes in Den Haag, maar volgens TripAdvisor zijn dit toch echt de vijf beste clubs en barretjes in Den Haag. 

1 The Fiddler

The Fiddler is een authentieke Engelse pub in Den Haag. Daardoor zijn er ook veel traditionele Engelse ales te bestellen, maar vooral heel veel bier. The Fiddler heeft zelfs een eigen microbrouwerij, waardoor traditioneel Engels bier gewoon in het pand zelf gebrouwen wordt. Je kunt hier niet alleen drinken, maar ook wat eten. Op maandag is The Fiddler geopend van 16:00 tot 01:00 uur, op dinsdag, woensdag en zondag van 12:00 tot 01:00 uur en donderdag, vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 02:00 uur. 

2 De Zwarte Ruiter

De Zwarte Ruiter is een bar/café in Den Haag met poppodium en mogelijkheid om lekker te eten en te drinken. Je kunt hier ontbijten, lunchen, dineren en gewoon lekker snacken. Het menu bestaat voor 80% uit vegetarisch eten en voor 20% uit producten die vlees en vis bevatten. De Zwarte Ruiter is op maandag, dinsdag, woensdag en zondag geopend van 08:00 tot 01:00 en op donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 08:00 tot 01:30. 

3 Vavoom Tiki Room

Vavoom Tiki Room is de eerste en tot op heden de enige tiki bar in Den Haag. Je kunt hier veel verschillende cocktails drinken om heerlijk te ontspannen tijdens je dagje Den Haag. Er staan verschillende soorten cocktails op het menu: Tiki cocktails, Classic Modern cocktails en Vavoom Original cocktails. De openingstijden van Vavoom Tiki Room zijn: op maandag, dinsdag, en zondag geopend vanaf 13:00 tot 01:00 uur en donderdag, vrijdag en zaterdag geopend vanaf 13:00 tot 01:30 uur. 

4 De Haagsche Kluis

Tegenover het Binnenhof staat de Haagsche Kluis, een café-restaurant gevestigd in een pand waar vroeger een bank in zat. Rond 1905 werd het pand gebouwd en tot aan de Tweede Wereldoorlog heeft hier een bank ingezeten. Waar vroeger de schatten van goud waren, zijn de schatten nu culinair. Op het menu staan verschillende soorten speciaalbieren en kun je er ook frietjes, broodjes en salades eten. Op maandag tot en met donderdag is De Haagsche Kluis geopend van 10:00 tot 01:00 uur en op vrijdag en zaterdag is De Haagsche Kluis geopend van 10:00 tot 04:00. Op donderdag, vrijdag en zaterdag wordt het café vanaf 23:00 omgebouwd tot Nachtkluis om de echte nachtbrakers te voorzien van een geweldige nacht. 

5 Millers

Millers is een restaurant, wine- & cocktailbar, club en business in één. Overdag is Millers een grand café waar ontbeten en geluncht kan worden of een lekkere borrel gedronken kan worden. Ook kun je er overdag heerlijke snacks bestellen van de snackkaart. In de avonduren is Millers een restaurant waar heerlijke gerechten te bestellen zijn van de kaart. Ook kun je hier zakelijke uitjes reserveren. Na het diner verandert het pand tot een club waar lekker gefeest kan worden tot diep in de nacht. Iedere dinsdag- en donderdag nacht is studentennacht bij Millers. Millers is maandag, woensdag en zondag geopend van 10:00 tot 01:00 uur. Dinsdag is Millers geopend van 10:00 tot 03:00 uur, donderdag van 10:00 tot 04:00 en vrijdag & zaterdag is Millers geopend van 10:00 tot 04:30 uur.